Daruzás: konténer-, oszlop- és, gépszállítás

Daruzás elvégzésére keres gyors és költséghatékony megoldást?
Legyen szó akár egy építési projektről, felszerelés, gépek áthelyezéséről vagy telepítésről, mi segítünk gyorsan megoldani bárhol az országon belül

Részletek

Daruzás, daruskocsi kölcsönzés

Sokoldalú kiegészítő felszereléssel ellátott daruskocsink lehetővé teszi hogy szinte bármilyen formájú és méretű szállítmányt elvigyen és átadjon épségben

Daruzás önrakodós autóval

Különösen nehéz vagy speciális területek sem jelenthetnek gondot, nagy tapasztalatunk van építkezési, illetve erdőgazdálkodási szállításban is.

Konténeres szállítmány, illetve lakókonténer daruzás

Akár teli, akár üres nemzetközi konténerről van szó, a biztonságos és precíz felhelyezése és lerakása nagy tapasztalatot igényel. Raktárból, gyárból, reptérről, logisztikai központból fel és lerakodással együtt visszük Önnek. Építkezésekhez iroda- és lakókonténerek higiéniai konténerek szállítását, költöztetését, átrakását is vállaljuk.

Gépszállítás

Építkezéshez, gyár felszereléséhez, költöztetéséhez a nehézgépek szállítása csak darusautóval lehetséges. Nagy teljesítményű, hidraulikus emelővel felszerelt darusautónkban, valamint emelés- és rögzítéstechnikában gyakorlott kezelőinkben maximálisan megbízhat.

Milyen gépeket, felszereléseket szállítunk, daruzunk?

Gyártósori gépek, nyomdagépek, pneumatikus ipari présgépek, esztergapadok, keverőgépek, Ipari robotok, Raktártechnikai gépek, Liftek, emelők, ipari hűtő- és kazánfelszerelések, aggregátorok, tartályok, medencék, nagy súlyú biztonsági és ipari ajtók.

Oszlop daruzás, szerkezeti elemek, gerendák, lemezek

Van, amit a mérete, vagy amit a súlya, de a legtöbbet mind a két okból csak daruzással lehet mozgatni. Építkezéseken, felújításokon, csarnok és födémszerkezetek elemeinek kiszállításánál a daruzás elengedhetetlen.

Villamos hálózatot építő és üzemeltető cégekhez az oszlopok szállítását és szerelési állításban segítséget is nyújtunk!

Daruzás: 6 tonnáig

Ha kell egy megbízható, precíz és gyorsan kiérő partner mi elvisszük és ledaruzzukÖnnek a rakományt bárhol az országban,

+36 20 274 9117