Daruskocsi bérlés és daruzás, szállítás az egész országban

Daruskocsi bérlés vagy daruzás önrakodó autóval? Konténerek vagy nehézgépek professzionális szállítása? Nálunk a daruzás, szállítás szolgáltatások és a darus autó bérlés is megoldható. A sokak által KCR daru néven ismert darus kocsink egy bivalyerős MAN TGA 18.413, ami bármit megmozgat, ha profi kezelője úgy akarja. Nézzük, mi is ez a minden, amit feldaruzunk, elszállítunk és ledaruzunk Önnek!

daruskocsi_berlesz_orszagosan

Konténer szállítás, raklapos áru szállítás darus autó segítségével

A MAN daruskocsi üres konténerek vagy konténeres szállítmányok mozgatását, valamint iroda- és lakókonténerek szállítását is könnyedén megvalósítja a felrakodástól a célba való lehelyezésig. Lehet nemzetközi, lehet üres, lehet csordultig teli, szakképzett kezelőszemélyzetünk és profi darus autónk biztonságosan és gyorsan A-ból B-be juttatja. Pont így járunk el a raklapos áruval, melynek biztonsága is éppúgy garantált, mint bármely egyéb szállítmányunké. Az emeléstechnikától a rögzítéstechnikáig 15 év tapasztalata mélyíti a képzett daruskocsi kezelő munkatársaink tudását.

Oszlopok, szerkezeti elemek, gerendák és lemezek mozgatása

A különböző építkezésekhez elengedhetetlen a daruskocsi, mely egyrészt elhozza a jelentős méretű és súlyú elemeket, másrészt hatalmas erejével beemeli és megtartja őket, ha kell. Csarnokok, irodaházak, ipari létesítmények építésére, közúti vagy vasúti építkezésekhez, jelentős villamossági és egyéb installációk telepítéséhez a legjobb, ha erős, megbízható gépet és szakértő kezelőket választ. Ezek lennénk mi. A 14 méteres és 6 tonnás önrakodó darus autónk nem ismer lehetetlen, ráadásul országszerte vállaljuk a kiszállást.

daruskocsi_berles_orszagosan_2

Gépszállítás darus autóval

A nehézgépek szállítása rendkívül egyedi feladat, hiszen jelentős erő, profizmus, gyakorlat és óvatosság szükséges hozzá. Egy nehézgép nagy helyet foglal, vertikális és horizontális kiterjedése sokszor nagy fejtörést okoz a szállítóknak. Nekünk másfél évtizedes tapasztalatunk van ebben is, így minket már nem ér meglepetés. Hajótól a nyomdagépig, esztergapadoktól a transzformátorházig bármit elviszünk az ország egyik pontjáról a másikra, sérülésmentesen, gyorsan, garanciával és jó áron.

Daruskocsi erdészeti munkákhoz, fakitermeléshez

Jelentős mennyiségű kitermelt faanyag egyszerre történő szállítása vagy idős, nagyméretű, földlabdás fák mozgatása átültetéshez? Komplex zöldterületi szolgáltatással és kiegészítőkkel felszerelt, erős, sokoldalú gépekkel állunk rendelkezésre hegyen völgyön át, KRC csipegetős daruzáshoz is.

Daruskocsi bérlés országos kiszállással

Ha csak alkalmilag vagy időszakosan van szüksége daruskocsira, KCR darura, nem kell megvásárolnia a méregdrága, profi gépet. Tőlünk bérelhet is! A daruskocsi bérlés a leggazdaságosabb módja annak, hogy nagyméretű, nehezen mozgatható dolgokat emeljen, szállítson és telepítsen biztonságosan, gyorsan és hatékonyan. Nálunk barátságos árak, kifogástalan gépek, szakértelem és ügyfélorientált üzletpolitika várja.

A daruskocsi bérlés kezelőszemélyzettel vagy anélkül, a  KCR daruzás és ipari szállítás országszerte elérhető szolgáltatásunk, mely az Ön dolgát is megkönnyíti. Hívjon minket és mi elvisszük a nehezét!