Autódaru, Darusautó bérlés

Autódaru bérlés építkezésekhez a gyors és hatékony nagyméretű, nehéz elemek, áruk, gépek mozgatásához. A raklapos építőanyagokat, gerendákat, építészeti fémszerkezeteket, vagy konténeres, tartályos anyagokat a helyszínen akár az emeletre, akár a talajszintnél ményebb területre is képesek vagyunk beemelni.

Részletek

Autódaru bérlés országos kiszállással 14 méteres 6 tonnás önrakodó teherautó.

+36 20 274 9117

Miért érdemes a darusautó vásárlás helyett bérlésben gondolkoznia?

Ha nem kell folyamatosan az autódaru, sokkal gazdaságosabb, az eseti darusautó bérlés, így kiszámíthatóan és a legmagasabb szinten kapja meg az a szolgáltatást, melyet szeretne.

Csarnoképítésnél –  a nagyméretű és nehéz szerkezeti elemk szállítása és mozgatása autódaruval a legegyszerűbb.Csarnokon belüli árumozgatáshoz is alkalmas, hiszen alacsony és mobilis.

Ideiglenes építkezések – rendezvények színpadi elemei, fém kordonok, kerítések, állványzatok, gépek, aggregátorok helyszínre vitele darus autó segítségével.

Konténerek rakodása, mozgatása – hűtőkonténerek, áruszállítók, lakó és irodakonténerek csakis nagyteljesítményű autódaru segítségével vihetők és rakodhatók.

Raklapos építőanyagok, téglák, cserepek, burkolati anyagok, térkövek is autódaruval jutnak el a helyszínre, minél közelebb ahhoz a helyhez, ahol a végleges beépítésük történik.

Egyedi, nagyobb előregyártott vasbeton elemek, pillérek, áthidalók, szerkezetek, előregyártott zsaluk helyszínre juttatása is sok esetben autódarut igényel.

Kertépítés, parkosítás során akár a burkolatok, zsákos, raklapos anyagok, akár a nagyméretű növények szállítása is így a legegyszerűbb.

Egy saját darusautó állandó fenntartása viszont keveseknek éri meg, csak ahol minden nap használják.

Ha Önnek csak egy projektre, egy építkezésre, egy adott munkára kell, akkor a darusautó bérlés, rendelés kiszámíthatóbb és egyszerűbb. Ha van ugyan saját teherautója, de egyes kényesebb, nehezebb munkára kell egy gyors megoldás.

Bízza ránk a nehezét, mi elvisszük, ahova kell.

 Kérjen ajánlatot és a darus autó akár extra
gyors határidővel ott van Önnél!

+36 20 274 9117