BEMUTATKOZÁS

Ismerjen meg minket!

Cégünk komplex szállítási megoldásokkal foglalkozó vállalat, amely 2020-ban lett alapítva. A hagyományos építőipari vállalatokkal ellentétben mi igyekszünk a vevői elégedettségre fókuszálni, habár ez közhelynek tűnhet, de ha már dolgozott együtt építőipari céggel, akkor biztosan érti, miről beszélünk!

Daruzás, szóródó és ömlesztett árú szállítás, raklapos árúszállítás – ezek a tevékenységek teszik ki portfóliónkat. Komplex tapasztalatainak és tudásunknak köszönhetően mindenhol sikert aratunk, nincs olyan probléma, amire ne találnánk megoldást!

Innovítv, ügyfélközpontú munkához való hozzáállásunk igazi felfrissülés az építőiparban, ennek is köszönhetjük a kiemelkedő ügyfélelégedettséget és az exponenciálisan növekvő ajánlások számát. Bízunk benne, hogy hamarosan Önnel is együtt dolgozhatunk!

BEMUTATKOZÁS

Alapvető értékeink

 1. MEGBÍZHATÓSÁG
  Határidő garanciával, és rejtett költségek nélkül dolgozunk! Folyamatosan, megszakítás nélkül dolgozunk 2020 óta, és a fennállásunk alatt ezekre mindig is kritikusan figyeltünk!
 2. EMBERSÉG
  Cégünk alapvető elvei közé tartozik az ügyfél orientáció! Ügyfeleink nem a szokásos építőipari mentalitást tapasztalhatják nálunk. Kedvesség, figyelmesség, optimizmus, és segítőszándék, számunkra ezek legalább olyan fontosak, mint a munka eredményes befejezése.
 3. EREDMÉNYFÓKUSZ
  Folyamatainak, korszerű gépeink, és kollégáink által minőségromlás nélkül, sokkal gyorsabban tudunk a munkákkal végezni, a konkurenseinkkel ellentétben.
 4. SZAKMAI FEJLŐDÉS
  Kollégáinkat folyamatosan képezzük, céges oktatásainkkal biztosíthatjuk a legjobb minőséget ügyfeleink számára.
 5. AZ ÉPÍTŐIPAR ÚJ NEMZEDÉKE
  Hiszünk abban, hogy ez a fajta innovatizmus az építőipari cégek új nemzedékét hozza el, ami egy sokkal ügyfélorientáltabb, és minőségi munkát jelent!

Dolgozzunk együtt,
vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dolgozzunk együtt!